Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bjørnstad innledet med to over par

Ligger på delt 77.-plass i California.

SAN DIEGO, USA 20060127: Henrik Bjørnstad under cut'en fredag i Buick Invitational, på Torrey Pines i San Diego.
Foto: Terje Bendiksby / SCANPIX .
SAN DIEGO, USA 20060127: Henrik Bjørnstad under cut'en fredag i Buick Invitational, på Torrey Pines i San Diego. Foto: Terje Bendiksby / SCANPIX . Vis mer

|||

Henrik Bjørnstad hadde ingen god dag på første runden i B-touren i PGA i California torsdag. Han ligger på delt 77.-plass.

Nordmannen innledet med to over par og gikk førsterunden i turneringen på 73 slag. Det betyr at han allerede etter de første 18 hullene ligger seks slag bak ledertrioen Garrett Osborn, Craig Bowden og Michael Putnam som alle er fra USA.

Bjørnstad fikk ødelagt mye torsdag da han fikk en dobbeltbogey allerede på det andre hullet. Det hjalp litt med en birdie på det tredje, men spillet satt ikke som det skulle. Nordmannen fulgte opp med birdier på hull nummer 15 og 17, men hadde bogeyer på hullene 9, 10 og 16. Dermed ble det ingen toppscore.

Turneringen i California fortsetter fredag og avsluttes søndag, men det er ingen tvil om at Bjørnstad må bedre spillet sitt kraftig, dersom han skal få sjansen til å spille avslutningsrundene i turneringen i helgen.

(NTB)

 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling