Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bjørnstad klarte trolig cuten

Også Tutta klarte seg så vidt.

(Dagbladet.no): Henrik Bjørnstad spilte dagens andrerunde i PGA-turneringen i Tennessee på banens par, 70 slag. Det holder sannsynligvis akkurat til klare cuten, skriver golfnettstedet golferen.no.

Bjørnstad ligger fire slag over par totalt, etter at han gikk gårsdagens runde på 74 slag.

Det er ventet at grensen for å spille de to avsluttende rundene i helga vil gå nettopp på fire slag over par, men i skrivende stund er det fortsatt mange spillere ute på banen. 

Bjørnstad startet på banens ni siste hull i dag. Han startet dagen med birdier på hull 10 og 13, men fortsatte med bogey på hull 14 etter å ha misset en putt på tre og en halv meter.

På hull 18 gikk utslaget i vannet, og Bjørnstad pådro seg en dobbelbogey (to slag over par).

Deretter spilte han stabilt, og gikk åtte av de ni siste hullene på par. På hull seks la han grunnlaget for en birdie med en 306 meter lang drive.

Amerikaneren Chris Smith, som gikk åpningsrunden på seks slag under par, ligger likt med par etter sine åtte første hull i dag. Dermed leder han foreløpig turneringen ett slag foran Tom Pernice Jr. som ligger fem slag under par totalt etter å ha fullført dagens runde.

Tutta klarte cuten

HELT PÅ GRENSA: Henrik Bjørnstad klarte trolig cuten akkurat på slaget i helgas PGA-turnering. Foto: Arnt E. Folvik
HELT PÅ GRENSA: Henrik Bjørnstad klarte trolig cuten akkurat på slaget i helgas PGA-turnering. Foto: Arnt E. Folvik Vis mer

Også Suzann Pettersen klarte trolig cuten så vidt i dag. Hun gikk to slag over par i LPGA-turneringen i New York.

Tutta gikk to slag under i går, og cutgrensen ser ut til å bli satt på par, der hun ligger etter to runder.

• Du kan sjekke om Bjørnstad blir kvalifisert for spill lørdag og søndag på PGA-turneringens leaderboard. Suzann Pettersens plassering sjekker du her.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling