Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bjørnstad kollapset

Henrik Bjørnstad storspilte på de første hullene av lørdagens 3. runde i europatouren i golf. Så kom den mentale kollapsen.

Nordmannen slo birdier på de tre første hullene og så ut til å følge opp fredagens sterke innsats, da han brukte 67 slag. Også på sjuende hull ble det birdie, og Bjørnstad var i tetstriden.

Men så kom nedturen.

- Jeg misset en en-metersputt for birdie på 11'ern. Jeg prøvde å komme over det, men gikk i bunkeren på hull 12, og det ble bogey. Da ble jeg litt hissig, og det ballet bare på seg, forklarer Henrik Bjørnstad til golf.no.

Det ble bogey på tre strake hull, 12, 13 og 14, og på 15. hull fikk han en dobbel bogey. Til slutt endte han på par på runden, og falt ned fra 19. til 37. plass. Sammenlagt ligger han fire under par.

- Jeg blir aldri klok på dette spillet. Jeg trodde jeg hadde lært når jeg har holdt på med dette så lenge. Men jeg ble så skuffet og klarte ikke å roe meg ned. Så lot jeg min egen irritasjon gå ut over spillet, sier han.

Engelske Ian Poulter ligger 16 under par foran søndagens siste runde. Poulter er to slag foran Phillip Price fra Wales og ytterligere ett slag foran svenske Fredrik Jacobson.

NTB

KOLLAPSET: Henrik Bjørnstad klarte ikke å føleg opp på dagens runde.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media