Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bjørnstad leder i Dublin

Golfproffen Henrik Bjørnstad leder etter å ha gått første runde av European Open på 67 slag.

Konkurransen i Dublin er en storturnering og med godt spill her kan han avansere kraftig på rankingen.

Og Bjørnstad har startet glitrende. Han gikk dagens runde på fem under par og leder sammen med italieneren Massimo Scarpa, nederlenderen Maarten Lafeber, newzealenderen Michael Campbell og svensken Mikael Lundberg.

Colin Montgomerie er en av storhetene som har gått hele runden og ligger bak Bjørnstad. Skotten gikk runden på fire under par.

Henrik Bjørnstad har variert fra det helt store til det håpløse. Men har vist at han kan hevde seg blant de beste når han er på topp. Han lå lenge godt an i det åpne irske mesterskapet sist helg, men sprakk på den avsluttende runden og endte som nummer 48.

- Tidligere har jeg vært vant med å få flest birdier i de turneringene jeg har spilt i, men på den andre siden har jeg også fått flest bogeyer, sa en munter Bjørnstad til Dagbladet i helga.

I dag ble det med en bogey (en over par) på det andre hullet. Deretter fulgte han opp med fire strake birdies (en under par) fra tredje til sjette hull. Han brukte dessuten ett slag under par på hull 10 og 11.

Følg turneringen her!

(Dagbladet.no)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling