Bjørnstad leder i Dublin

Golfproffen Henrik Bjørnstad leder etter å ha gått første runde av European Open på 67 slag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Konkurransen i Dublin er en storturnering og med godt spill her kan han avansere kraftig på rankingen.

Og Bjørnstad har startet glitrende. Han gikk dagens runde på fem under par og leder sammen med italieneren Massimo Scarpa, nederlenderen Maarten Lafeber, newzealenderen Michael Campbell og svensken Mikael Lundberg.

Colin Montgomerie er en av storhetene som har gått hele runden og ligger bak Bjørnstad. Skotten gikk runden på fire under par.

Henrik Bjørnstad har variert fra det helt store til det håpløse. Men har vist at han kan hevde seg blant de beste når han er på topp. Han lå lenge godt an i det åpne irske mesterskapet sist helg, men sprakk på den avsluttende runden og endte som nummer 48.

- Tidligere har jeg vært vant med å få flest birdier i de turneringene jeg har spilt i, men på den andre siden har jeg også fått flest bogeyer, sa en munter Bjørnstad til Dagbladet i helga.

I dag ble det med en bogey (en over par) på det andre hullet. Deretter fulgte han opp med fire strake birdies (en under par) fra tredje til sjette hull. Han brukte dessuten ett slag under par på hull 10 og 11.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer