Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bjørnstad med arbeidstillatelse

Henrik Bjørnstad har endelig fått arbeidstillatelse i USA. Dermed får han også pengene han har spilt inn så langt på PGA-touren.

Nordmannen har spilt inn rundt 2,2 millioner kroner, men ingen av disse pengene er tilfalt nordmannen fordi han ikke har hatt noen konto i USA. Dette fordi han ikke har hatt arbeidstillatelse i landet. Men med arbeidstillatelsen på plass kan han nå få amerikansk personnummer og dermed også bankkonto.

Nylig var golfproffen i Norge der han tilbrakte mye tid på toppidrettssenteret. Men turen hjem var ikke selvpålagt.

– Jeg måtte ut av USA fordi jeg hadde vært der i nesten tre måneder. Nå føler jeg at jeg er en del av systemet der og ikke bare en turist, forteller han til NRK.

(ANB)

FÅR VÆRE I USA: Henrik Bjørnstad har fått innvilget arbeidstillatelse og slipper å reise hjem til Norge hver tredje måned.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling