Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bjørnstad på 101. plass i natt

Sliter med cuten.

(Dagbladet.no): Henrik Bjørnstad må løfte seg voldsomt dersom han skal klare cuten i PGA-turneringen i Wachovia, North Carlina i kveld.

I natt avsluttet den norske 26-åringen på 101. plass, fire slag over par. Etter ni hull lå Bjørnstad på par, men så sviktet han.

På fire av de åtte siste hullene ble det bogeyes, ett slag mer enn par.

I kveld slår Bjørnstad ut på nytt, og med godt spill er det store muligheter til å spille seg opp på listene. For øyeblikket holder par til en 33. plass, to over par gir en 70. plass.

Fire mann i tet ligger fire slag under par.

Trevor Immelman, Bill Haas, Rory Sabbatini og Jim Furyk leder turneringen når 18 av 72 hull er spilt. Turneringen avsluttes søndag kveld.

• Følg turneringen direkte i kveld: PGAs hjemmeside


SKUFFET I NATT: Henrik Bjørnstad åpnet med 76 slag i North Carolina.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling