Bjørnstad skadet nakken i vektrommet

Må stå over helgas turnering i Mexico.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det har ikke blitt den sesongåpningen Henrik Bjørnstad håpet på. I Panama forrige uke endte han helt sist, men hadde sjansen til å revansjere seg i Mexico denne uken.

Den sjansen forsvant da han pådro seg en strekk i nakken og nedover skulderen på venstreside av kroppen. Uhellet skjedde under en økt på vektrommet onsdag, dagen før alvoret skulle starte. Skaden gjorde at han bare kunne svinge halvveis.

- Henrik reiser hjem for å trene seg opp igjen. Vi satser på at skaden bare er en bagatell, sier sportssjef i Norges Golfforbund Frode Scheie til Aftenposten.no.

Bjørnstad hadde egentlig bestemt seg for å droppe turneringene i Australia og New Zealand i februar. Det vurderer han å endre på etter at han valgte å trekke seg fra Mexico-turneringen.

- Han hadde en veldig god følelse og ting stemte på treningsrunden. Han er veldig sugen på å spille nå, fortsetter Scheie.

Bjørnstad reiste hjem til Florida senere i dag, og dersom han reiser til Australia og New Zealand blir neste turnering i midten av februar.

Hvis ikke spiller 28-åringen ikke før Louisiana Open i slutten av mars.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer