Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bjørnstad skadet nakken i vektrommet

Må stå over helgas turnering i Mexico.

Det har ikke blitt den sesongåpningen Henrik Bjørnstad håpet på. I Panama forrige uke endte han helt sist, men hadde sjansen til å revansjere seg i Mexico denne uken.

Den sjansen forsvant da han pådro seg en strekk i nakken og nedover skulderen på venstreside av kroppen. Uhellet skjedde under en økt på vektrommet onsdag, dagen før alvoret skulle starte. Skaden gjorde at han bare kunne svinge halvveis.

- Henrik reiser hjem for å trene seg opp igjen. Vi satser på at skaden bare er en bagatell, sier sportssjef i Norges Golfforbund Frode Scheie til Aftenposten.no.

Bjørnstad hadde egentlig bestemt seg for å droppe turneringene i Australia og New Zealand i februar. Det vurderer han å endre på etter at han valgte å trekke seg fra Mexico-turneringen.

- Han hadde en veldig god følelse og ting stemte på treningsrunden. Han er veldig sugen på å spille nå, fortsetter Scheie.

Bjørnstad reiste hjem til Florida senere i dag, og dersom han reiser til Australia og New Zealand blir neste turnering i midten av februar.

Hvis ikke spiller 28-åringen ikke før Louisiana Open i slutten av mars.

(NTB)

SKADD PÅ TRENING: Henrik Bjørnstad må stå over helgas turnering i Mexico etter at han pådro seg en nakkeskade i vektrommet. Foto: Scanpix
SKADD PÅ TRENING: Henrik Bjørnstad må stå over helgas turnering i Mexico etter at han pådro seg en nakkeskade i vektrommet. Foto: Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media