Bjørnstad sliter fortsatt

Men satte ny eagle.

(Dagbladet.no): Henrik Bjørnstad gikk dagens runde i Bay Hill Invitational to under par, men problemene som har fått nordmannen til å pålegge seg sjøl ekstratrening er der fortsatt.

- Det gikk bedre i dag, men jeg har fortsatt et stykke igjen til der jeg bør være. Og det spillet vet jeg at jeg har inne, sier Bjørnstad til Dagbladet.no.

Mye å hente

I dag åpnet han med par på de første seks hullene før dagens første birdie kom på det sjuende. Nordmannen fortsatte med en bogey, før den neste birdien kom på hull 10. En sterk eagle på det sekstende hullet var dagens desiderte høydepunkt - før han fulgte opp med en ny bogey på det neste.

Alt i alt var Bjørnstad godt fornøyd med å spille en 70-runde - særlig fordi han vet han har mye mer å gå på. Han ligger foreløpig på 39. plass, som betyr at han har en god mulighet til å klare målsettingen - en plass blant de 30 beste.

- Etter alt slitet på denne runda, er jeg veldig fornøyd med å spille en 70-runde. Det viser at jeg har mye å hente. For når jeg står over ballen og skal slå, kan jeg ikke melde slagene (si hvor han skal slå ballen). Jeg er ikke trygg nok.

- Og det er der problemet ligger, sier Bjørnstad.

Trener i kveld

ET STYKKE IGJEN: Henrik Bjørnstad vartet blant annet opp med eagle, men har fortsatt mye å gå på. Han ligger nå på 39. plass. Foto: AP
ET STYKKE IGJEN: Henrik Bjørnstad vartet blant annet opp med eagle, men har fortsatt mye å gå på. Han ligger nå på 39. plass. Foto: AP Vis mer

Fredag kveld sto Bjørnstad ute og trente mens konkurrentene trolig koste seg med kveldsmaten. Det gjør han i kveld også.

- Jeg har fortsatt en rar følelse når jeg slår de fleste slagene, men å forandre på det under en turnering er ikke lett. Jeg skal trene nå i kveld og gjøre alt jeg kan for at det skal bli bedre i morgen. Klarer jeg det er det store muligheter for å avansere på lista, sier han til Dagbladet.no.