Bjørnstad sliter fortsatt

Men satte ny eagle.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Henrik Bjørnstad gikk dagens runde i Bay Hill Invitational to under par, men problemene som har fått nordmannen til å pålegge seg sjøl ekstratrening er der fortsatt.

- Det gikk bedre i dag, men jeg har fortsatt et stykke igjen til der jeg bør være. Og det spillet vet jeg at jeg har inne, sier Bjørnstad til Dagbladet.no.

Mye å hente

I dag åpnet han med par på de første seks hullene før dagens første birdie kom på det sjuende. Nordmannen fortsatte med en bogey, før den neste birdien kom på hull 10. En sterk eagle på det sekstende hullet var dagens desiderte høydepunkt - før han fulgte opp med en ny bogey på det neste.

Alt i alt var Bjørnstad godt fornøyd med å spille en 70-runde - særlig fordi han vet han har mye mer å gå på. Han ligger foreløpig på 39. plass, som betyr at han har en god mulighet til å klare målsettingen - en plass blant de 30 beste.

- Etter alt slitet på denne runda, er jeg veldig fornøyd med å spille en 70-runde. Det viser at jeg har mye å hente. For når jeg står over ballen og skal slå, kan jeg ikke melde slagene (si hvor han skal slå ballen). Jeg er ikke trygg nok.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer