Blackburn benekter spilleropprør

- Ingen problemer.

(Dagbladet.no): Etter ansettelsen av Paul Ince som ny manager tidligere i sommer, har det angivelig ulmet i Blackburns spillerstall.

Bakgrunnen for de antatte problemene skal være at spillerne er misfornøyde med treningsmetodene som ble innført etter at Paul Ince og hans assistenter kom til klubben.

Nå har imidlertid klubben slått tilbake og benektet disse ryktene:

- Det har ikke vært noen problemer under oppkjøringen - ikke som vi vet om i hvert fall. Ingenting av dette skjer innad i klubben. Spillerne har reagert positivt på alt vi har gitt dem å jobbe med, sier Ince-assistent Ray Mathias til BBC Sport.

Det har ikke vært en enkel introduksjon for Ince og Mathias, som har måttet tåle å se nøkkelspillere som David Bentley og Brad Friedel gå ut portene på Ewood Park.

I tillegg kan også den paraguayanske toppscoreren Roque Santa Cruz komme til å forlate Blackburn, selv om de på onsdag avslo et bud fra Manchester City, og uttalte at han for øyeblikket ikke skal noen steder.

- Vi vet at vi er en av de mindre klubbene i Premier League tatt økonomi i betraktning, men vi har en bra spillerstall som er i stand til å gjøre det bra for oss. Og Roque er, i dette øyeblikk, en av våre spillere, uttalte Mathias til BBC Sport.

Tøff start:
Paul Ince har måttet tåle rykter om spilleropprør den siste tiden, men nå har klubben avvist påstandene. Foto: Andrew Yates, AFP/SCANPIX
Tøff start: Paul Ince har måttet tåle rykter om spilleropprør den siste tiden, men nå har klubben avvist påstandene. Foto: Andrew Yates, AFP/SCANPIX Vis mer
Blackburn benekter spilleropprør