Blackburn-eiere vil ikke si noe om Keans framtid

Varsler likevel store endringer i sommer.

RYKKER NED: Blackburn og Morten Gamst Pedersen er klare for nedrykk. Nå varsler eierne store forandringer før neste sesong. Foto: AFP PHOTO/ ANDREW YATES
RYKKER NED: Blackburn og Morten Gamst Pedersen er klare for nedrykk. Nå varsler eierne store forandringer før neste sesong. Foto: AFP PHOTO/ ANDREW YATES Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Venky er ikke fornøyd etter at Blackburn rykket ned fra Premier League. Klubbens indiske eiere varsler endringer i løpet av kort tid.

Indiske Venky kjøpte Blackburn i 2010. Det ble varslet storsatsing på Ewood Park, men det hele endte med fiasko. Etter mandagens 0-1-tap mot Wigan ble det klart at Morten Gamst Pedersens klubb rykker ned. Fansen har protestert mot eierne en rekke ganger. Manager Steve Kean er heller ikke populær. Nå blir det tatt grep flere grep i klubben.

- Vi forventet helt klart ikke å rykke det. Dette er de tristeste nyhetene jeg har fått siden min mor gikk bort, sier B. Balaji Rao, direktør i Venky-gruppen til den indiske avisen Times.

- Men vi skal slå tilbake i løpet av ett år. Det blir mange endringer i nær framtid. Vi vil gjøre endringer i løpet av de neste månedene. I forrige måned gjorde vi klubben gjeldfri, sier Rao.

Han vil ikke si noe om manager Steve Kean har en framtid i klubben. Derimot avviser han at et salg av Blackburn er aktuelt. Flere spillere har også sagt seg villige til å bli med ned i mesterskapsserien. Gamsten sa tidligere i uken at han skal i samtaler med klubbledelsen etter nedrykket. Hans framtid er uviss.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer