Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Blackburn-eierne har hatt samtaler med Maradona

Inderne bekrefter.

HAR SNAKKET SAMMEN: De indiske eierne som overtok kontrollen over Blackburn i høst, forteller at de har hatt innledende samtaler med  Diego Maradona. Foto: Liu Jin, AFP/Scanpix
HAR SNAKKET SAMMEN: De indiske eierne som overtok kontrollen over Blackburn i høst, forteller at de har hatt innledende samtaler med Diego Maradona. Foto: Liu Jin, AFP/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I går fortalte Daily Mirror at de nye indiske Blackburn-eierne hadde satt Diego Maradona høyt på ønskelista.

I dag bekrefter styrelederen i kyllinggiganten Venky's, Anuradha Desai, at de var i kontakt med argentineren da de overtok kontrollen over Rovers i høst.

- Vi tenkte på Maradona som trener etter at vi tok over. Samtalene var på et innledende stadium da, men det har ikke vært noen utvikling på den fronten ennå, sier hun ifølge Daily Telegraph.

Foreløpig vil Steve Kean beholde ansvaret han er tildelt på midlertidig basis etter at Sam Allardyce fikk sparken på mandag.

Desai sa også i går at de i første omgang ser for seg en britisk manager, med mindre det dukker opp et eksepsjonelt godt navn.

Man kan si mye om Maradona, men at han er eksepsjonell i fotballsammenheng er det liten tvil om. Ikke minst i England, landet som ble offer for «Guds hånd» under VM i 1986.

Maradona, som ble fjernet som landslagstrener etter å ha tatt Argentina til kvartfinalen i sommer, har uttrykt et ønske om å prøve seg i England.

Dersom Blackburn ønsker å beholde en britisk manager, kan det også være aktuelt å gi Maradona en rolle som fotballdirektør eller en annen stilling i den sportslige ledelsen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!