Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Blackburn er ingenting for meg

Redknapp finnes ikke fristet.

VENTER PÅ NOE BEDRE?: Kanskje venter Harry Redknapp på at managerjobben i QPR skal bli ledig. I dag avviste han i hvert fall blankt at han er aktuell som ny Blackburn-manager. Foto: AFP PHOTO/BEN STANSALL
VENTER PÅ NOE BEDRE?: Kanskje venter Harry Redknapp på at managerjobben i QPR skal bli ledig. I dag avviste han i hvert fall blankt at han er aktuell som ny Blackburn-manager. Foto: AFP PHOTO/BEN STANSALL Vis mer

Tidligere Tottenham-sjef Harry Redknapp avviser at han vil ta over den ledige trenerjobben i Blackburn.

Ryktene om hvem som vil ta over trenerjobben i Blackburn etter Steve Kean har svirret voldsomt de siste dagene. Både Harry Redknapp og Henning Berg skal ifølge flere britiske medier være blant de heteste navnene.

Nå avviser den tidligere Tottenham-treneren at han er interessert i jobben.

- Det er ingenting som jeg vil eller ser for meg at jeg vil komme til å gjøre. Det er ingenting for meg, sier Redknapp som fikk sparken i Tottenham etter forrige sesong, til tross for å ha ledet klubben til 4.-plass i den engelske eliteserien.

Blackburn ligger for øyeblikket som nummer fem i den engelske mesterskapsserien etter 13 spilte kamper, to poeng foran Ståle Solbakkens Wolverhampton.

(NTB)