IKKE SÅ POPULÆRE OM DAGEN: Blackburn-eierne Balaji Rao og Venkatesh Rao (til høyre), har leid inn et PR-byrå for å rette opp inntrykket fansen og media har av klubben.Foto: Scanpix
IKKE SÅ POPULÆRE OM DAGEN: Blackburn-eierne Balaji Rao og Venkatesh Rao (til høyre), har leid inn et PR-byrå for å rette opp inntrykket fansen og media har av klubben.Foto: ScanpixVis mer

Blackburn leier PR-byrå for å ordne imaget

Sliter med negativ omtale etter alt kaoset i klubben.

(Dagbladet): Blackburn-eierne Venky's har leid inn et velkjent PR-byrå for å rette opp inntrykket som er skapt av klubbens eiere i media, skriver Lancashire Telegraph.

Den tidligere Premier League-vinneren, og Morten Gamst Pedersen og Joshua Kings engelske klubb, har fått rykte på seg å være en klubb i kaos etter at de indiske eierne tok over Blackburn i november 2010.

Managerkaos
Mindre enn en måned etter at de overtok, sparket de klubbens daværende manager, Sam Allardyce. Steve Kean fikk ansvaret som hans erstatter, men rykket ned fra Premier League.

Da Kean ble sparket tidligere denne sesongen, fikk som kjent Henning Berg oppgaven med å få klubben tilbake til Premier League.

Berg fikk 57 dager og 10 kamper som manager før han fikk sparken.

Sinte fans
Fredag ansatte Blackburn Blackpools manager Michael Appleton som Bergs erstatter. Heller ikke han har lang manager-erfaring, og ifølge Lancashire Telegraph er ikke fansen overbevist om at Appleton er mannen som får Blackburn tilbake til toppdivisjonen. Store deler av supporterne skal ifølge avisa legge skylda for manglende resultater på de indiske eierne.

The Sports PR Company, som nå har fått jobben med å rette opp det slette inntrykket klubben har fått, er ifølge seg selv eksperter på PR og imagebygging. I tillegg skal de ha lang erfaring med krisekommunikasjon.

Selskapet skal ifølge Lancashire Telegraph ha fått fram til sommeren for å få imaget på rett kjøl.