Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Blackburn-manager tatt for fyllekjøring

Bare timer etter uavgjort mot United.

FYLLEKJØRTE: Blackburn-manager Steve Kean. Foto: Reuters / Nigel Roddis
FYLLEKJØRTE: Blackburn-manager Steve Kean. Foto: Reuters / Nigel Roddis Vis mer

(Dagbladet): Blackburn-manager Steve Kean ble tatt for fyllekjøring bare timer etter å ha spilt uavgjort mot Manchester United lørdag.

Det skriver The Guardian i kveld.

- Politiet stoppet en Mercedes lørdag kveld. 43-åringen leverte en positiv promilletest, og siktet etter det. Han ble løst på kausjon, og må møte for retten neste måned, sa en talsmann for politiet ifølge avisa.

Hendelsen skjer bare en uke før den viktige kampen mot Wolverhampton neste søndag. Med tap i den kampen står Premier League-spill neste sesong i fare. Blackburn er bare ett poeng foran Blackpool som ligger på 18. plass.

Dagbladet søndag: Slik avgjøres nedrykksstriden.

Hvis Blackpool eller Wigan (19. plass) skulle vinne mot Manchester United og Stoke søndag, og Blackburn taper mot Wolverhampton vil de rykke ned.

Kean tok over som Blackburn-sjef en måned etter at Sam Allardyce fikk sparken i desember. Han har tidligere vært trener i Fulham, Coventry og Real Sociedad.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media