- Blackburn ønsker seg Koné

RBK-spissen utsetter ny RBK-kontrakt.

(Dagbladet.no): Premier League-klubben Blackburn ønsker seg RBKs Yssouf Koné, skriver Adresseavisen.

Også belgiske Anderlecht og de franske storklubbene Marseille og Paris St. Germain skal fortsatt være ute etter ivorianeren.

Men Koné er mest fristet av engelsk eller spansk fotball.

- Jeg har ikke særlig lyst på Frankrike. Der kjenner jeg så mange folk allerede. Skal jeg ut, vil jeg prøve noe helt nytt, sier han.

Samtidig forsøker Rosenborg å fornye kontrakten med ivorianeren, som har hatt en gedigen opptur i Rosenborg denne høsten. Foreløpig har har Koné utsatt å svare trønderne et par ganger.

- Jeg bestemmer meg ikke før etter de siste mesterligakampene. RBK er jo i utgangspunktet førstevalget mitt, men det er ingen hemmelighet at jeg en dag ønsker meg ut, også, sier Koné.

Han sier svaret til Rosenborg ikke avhenger av pengene. Det er framtidsplaner, ny trener og eventuelt andre tilbud som vil bestemme.

• I morgen kveld spiller Koné og Rosenborg bortekamp i Champions League mot Valencia på Mestalla.

ETTERTRAKTET: Yssouf Koné har scoret jevnt og trutt i høst, og kan ta seg god tid til å svare på RBKs kontraktsforslag. Flere utenlandske klubber har meldt sin interesse. Foto: EPA/Scanpix
ETTERTRAKTET: Yssouf Koné har scoret jevnt og trutt i høst, og kan ta seg god tid til å svare på RBKs kontraktsforslag. Flere utenlandske klubber har meldt sin interesse. Foto: EPA/Scanpix Vis mer
- Blackburn ønsker seg Koné