NO MORE MISTER NICE GUY: Shebby Singh kommer ikke til å strø om seg med varigheten på kontrakten han tilbyr Henning Bergs erstatter i Blackburn. Foto: AP /Jon Super / Scanpix
NO MORE MISTER NICE GUY: Shebby Singh kommer ikke til å strø om seg med varigheten på kontrakten han tilbyr Henning Bergs erstatter i Blackburn. Foto: AP /Jon Super / ScanpixVis mer

Blackburn ser etter korttidsløsning etter Berg

Tilbyr seks måneders kontrakt til ny manager.

(Dagbladet): I dag kunne Blackburn fortelle at den midlertidige Blackburn-duoen Gary Bower og Terry McPhillips kommer til å lede klubben i hele januar, skriver The Guardian.

Etter at Henning Berg fikk sparken har klubben tatt to strake seire under de to, og nå setter Blackburns sterke mann, Shebby Singh, jakten på en permanent erstatter på vent.

Seks måneder
I et intervju med BBC Radio Lancashire forteller nemlig Singh at mannen som skal overta for Berg bare vil bli tilbudt en korttidskontrakt med klubben. Berg fikk som kjent bare 57 dager i managerstolen på Ewood før han måtte gå.

- Vi ser etter en langsiktig løsning, men akkurat nå er situasjonen slik at vi alle er innstilte på å dra i samme retning for å oppnå visse mål, sier Singh.

- Vi kommer til å tilby en korttidskontrakt, en seks-måneders avtale med helt konkrete mål. Når vi målene, vil det kunne utløse en lenger kontrakt. Vi ønsker å belønne suksess, ikke feilskjær, fortsetter han.

Bare opprykk som gjelder
Målet har vært klart lenge. Blackburn skal rykke direkte opp til Premier League, og akkurat nå er det fem poeng opp til playoffplass. I går kunne Blackburns nyervervelse Joshua King fortelle Dagbladet at opprykk er veldig realistisk.

Singh legger ikke skjul på at det bare er opprykk som gjelder, uansett hvem det er som tar over etter Berg.

- Vi har ikke tid til å hengi oss til en som tror han kan komme inn på en tre- eller fireårskontrakt og som skal bruke tid på å oppnå det vi har satt oss som mål.