Blackburn-sjef gir Gamsten flopp-stempel

Etter kanonmål av nordmannen.

SESONGENS FØRSTE LIGAMÅL: Her feirer Morten Gamst Pedersen sitt utlikningsmål sammen med Benni McCarthy, en av de andre Blackburn-spillerne Sam Allardyce peker ut som en skuffelse. Foto: AP/Jon Super
SESONGENS FØRSTE LIGAMÅL: Her feirer Morten Gamst Pedersen sitt utlikningsmål sammen med Benni McCarthy, en av de andre Blackburn-spillerne Sam Allardyce peker ut som en skuffelse. Foto: AP/Jon Super Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Morten Gamst Pedersen benkes stadig i Blackburn, og da Dagbladet plukket ut høstens flopplag i Premier League fikk 28-åringen plass på venstrekanten.

I går dundret landslagsvingen inn sitt første ligamål for sesongen, via stanga. Blackburn-sjef Sam Allardyce mener det er på tide at den tidligere TIL-spilleren levererer.

- Vi ønsker at Morten spiller som han gjorde i andre omgang. For mange av våre spillere har ikke levd opp til sitt rykte ofte nok, sier Big Sam til Lancashire Telegraph. Klubbens flopper Lokalavisa skriver at Gamsten er en av klubbens glemte stjerner. En annen er El-Hadji Diouf, også han nettet i 2-2-kampen mot Sunderland.

- Diofy scoret et flott mål for oss, det samme gjelder Morten. Begge avsluttet veldig, veldig bra. Men vi har ikke spilt bra og det er frustrerende at når vi scorer så er det for å komme inn i kampen, sier Allardyce.

Målscorerne er begge i den gruppa Allardyce mener har skuffet så langt, klubbens flopper for sesongen.- Vi har spilt noen gode kamper, men bare sporadisk og mange av spillerne har ikke vært på det nivået de burde være. Det handler om folk som Morten, Dioufy, Jason Roberts og Benni McCarthy, sier Rovers-sjefen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer