Blackburn stoppet United

Manchester United slapp inn mål for første gang på åtte og en halv time, og tapte 1-0 for Blackburn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Garry Flitcroft scoret kampens eneste mål fire minutter før pause på Ewood Park.

Manchester Uniteds åtte kamper lange seiersrekke fikk dermed en bråstopp. De røde hadde ni seirer og en uavgjort siden 1-3-tapet i byderbyet mot Manchester City 9. november.

I dag kom Uniteds første baklengsmål på åtte og en halv time. Garry Flitcroft scoret etter at United-forsvaret ikke klarte å avklare etter et frispark fra Damien Duff.

Et lyspunkt for United-fansen var gjensynet med klubbens kaptein Roy Keane, som spilte den siste halvtimen etter fire måneders skade og karantene.

David Beckham kom inn som innbytter for Ryan Giggs 20 minutter før slutt. Da flyttet Ole Gunnar Solskjær over til venstrekanten etter å ha spilt høyreving de første 70 minutttene.

Solskjær fikk kampens siste sjanse, men han traff ikke ballen skikkelig, og i stedet for et skudd ble det et slags innlegg ingen United-spillere nådde.

Egil Østenstad satt på benken hele kampen, mens den gamle United-duoen Dwight Yorke og Andy Cole spilte på topp for Blackburn. Yorke burde ha punktert kampen mot gamleklubben, men misset aleine med keeper i sluttminuttene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer