Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Blackburn ute av FA-cupen

Henning Bergs Blackburn tapte 1-0 borte mot Middlesbrough i FA-cupens femte runde. På Highbury vant Arsenal 5-2 mot førstedivisjonslaget Gillingham. Dagbladet.no fulgte FA-cupen direkte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fulham ble det første laget som reservete kvartfinaleplass i årets FA-cup. Premier League-laget vant 2-1 borte mot 1. divisjonslaget Walsall. Seiersmålet ble satt inn av Barry Hayles på en praktfull volley i det 61. minutt.

Gjestene tok ledelsen like før pause. Tom Bennett var uheldig og satte ballen i eget mål.

Hjemmelaget slo tilbake kort tid etter pause. Innbytter Darren Byfield utliknet i det 49. minutt.

Men etter en times spill fikk Hayles fulltreff - og sikret kvartfinalebilletten.

Blackburn holdt Middlesbrough til 0-0 inntil det gjensto tre minutter av ordinær tid. Da ordnet midtstopper Ugo Ehiogu kvartfinaleplassen for Boro.

Henning Berg var med fra start for Blackburn. Skaden som gjorde at han ikke fullførte landskampen sist var med andre ord leget igjen.

Arsenal hadde besøk av Gillingham fra midten av tabellen i førstedivisjon. Gjestene var lenge med i kampen, og utliknet både til 1-1 og 2-2. Men etter at Robert Pires og Thierry Henry kom inn på banen etter en drøy time, tok Arsenal fullstendig over.

Ray Parlour fastsatte sluttresultatet til 5-2 med en fantastisk volley med utsiden av foten via tverrliggeren.

Dagens siste FA-cupkamp mellom West Bromwich (1. divisjon) og Cheltenham (3. divisjon) endte 1-0 til vertskapet etter scoring av Daniele Dichio.

I morgen spilles det om de siste fire kvartfinaleplassene. I alle fire kampene er hjemmelagene fra Premier League. Tre av bortelagene kommer fra førstedivisjon, mens Tottenham møter 2. divisjonslaget Tranmere.

  • Kampene i morgen: Chelsea-Preston (17.00), Everton-Crewe (14.30), Newcastle-Manchester City (20.00), Tottenham-Tranmere (17.00).
KVARTFINALE:</B> Sean Davis og Fulham er klare for kvartfinalen. Foto: SCANPIX/AP
Hele Norges coronakart