Blackburn utelukker Gamst-salg

Spurs-rykter igjen.

(Dagbladet.no): Mandag åpner overgangsvinduet og Tottenham er stadig på utkikk etter en ny venstrekant på midtbanen.

Det blir ikke Morten Gamst Pedersen.

- Morten ble koblet til dem i sommer, men det finnes ingen planer om å selge ham, sier Blackburn-styreformann John Williams til lokalavisa The Citizen.

Ryktene om Spurs kommer ofte opp fordi klubbens nederlandske manager Martin Jol flere ganger har gitt uttrykk for beundring for nordmannen.

- Han er virkelig i gang med å bygge seg et godt rykte her. Vi har spilt mot Blackburn et par ganger, og jeg må si at jeg tror han kan bli en virkelig stor spiller, sa Jol til Canal Plus før sesongstart i fjor.

Blackburn på sin side er blitt koblet til Everton-spiss James Beattie. Styreformann Williams avviser overfor lokalavisa at klubben har gjort et framstøt mot sin gamle spiss.

ASSIST MOT LIVERPOOL: Morten Gamst Pedersen slo innlegget som Benni McCarthy satt inn 2. juledag. Blackburn avviser i dag rykter om et salg av nordmannen. Foto: Scanpix/Reuters
ASSIST MOT LIVERPOOL: Morten Gamst Pedersen slo innlegget som Benni McCarthy satt inn 2. juledag. Blackburn avviser i dag rykter om et salg av nordmannen. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer