Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Blackburn vil ha Gudjohnsen

Men kan få kamp av United.

Blackburn har forhørt seg om å få kjøpe Eidur Gudjohnsen etter årets engelske eliteseriesesong.

Blackburn Rovers har sikret seg en plass i neste sesongs UEFA-cup, og vil gjerne forsterke laget. Gudjohnsen har ifølge nettstedet Newsnow hatt samtaler om sin fremtid hos Chelsea.

Islendingen er etter sigende ikke fornøyd med den nåværende situasjonen på Stamford Bridge. I tillegg er det også ventet at Michael Ballack vil signere for de engelske seriemesterne, og det kan gå på bekostning av spilletid for Gudjohnsen.

Ifølge Manchester Evening News skal også Sir Alex Ferguson ha stor sans for islendingen - og avisa hevder at nettopp United er klubben Gudjohnsen ønsker seg til.

Ferguson liker spillere som er i stand til å bekle flere roller på banen, og Gudjohnsen fungerer utmerket både som midtbanespiller og angriper. Han har scoret 78 mål for Chelsa på 177 kamper.  

27-åringen er i år omskolert fra spiss til midtbanespiller av manager Mourinho. Blackburn vil tilby islendingen en sjanse til å spille førstelagsfotball jevnlig igjen, og de håper Gudjohnsen vil finne det interessant. (ANB)

<B>SKIFTER DRAKT?:</B> Tidligere denne uka var Chelseasa Eidur Gudjohnsen med på å tape 0-1 for Blackburn. Neste sesong kan han bli lagkamerat med Morten Gamst Pedersen i Blackburn.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling