Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Blackburn vil ha Ronaldinho

Skal ha tilbudt ham 1,2 millioner i uka.

FRA ZLATAN TIL GAMSTEN? Ronaldinho er på vei bort fra Milan og Zlatan Ibrahimovic (i bakgrunnen). Først skal han forhandle med Gremio i Brasil, men også Blackburn er interesserte. Foto: Olivier Morin, AFP/Scanpix
FRA ZLATAN TIL GAMSTEN? Ronaldinho er på vei bort fra Milan og Zlatan Ibrahimovic (i bakgrunnen). Først skal han forhandle med Gremio i Brasil, men også Blackburn er interesserte. Foto: Olivier Morin, AFP/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Ronaldinho (30) skal forhandle med Gremio om en retur til brasiliansk fotball etter at Milan har sagt ja til å la ham gå.

Men nå seiler også Morten Gamst Pedersens klubb Blackburn - og minst ett annet engelsk lag - opp som hete kandidater.

- Blackburn har kontaktet oss. Det er også en annen interesse i England, men dette er konfidensielt, sier Ronaldinhos bror og agent Roberto de Assis til Daily Mirror.

Ifølge avisa skal Blackburn være villig til å bla opp elleville 1,2 millioner kroner i ukelønn til brasilianeren.

En kilde i Venky's, den indiske fjærkre-kjeden som eier Blackburn, bekrefter også interessen overfor Daily Mirror.

- Vi er i forhandlinger. Vi har vært det i ukesvis og nå gjør vi interessen offisiell, sier kilden - som riktignok er anonym.

I første omgang skal Ronaldinho og agentbroren forhandle med Gremio.

- Alt avhenger av hvordan disse forhandlingene går. Hvis vi ikke kommer til enighet med en klubb i Brasil, vil han returnere til Milan, siden han fortsatt er Milan-spiller. Vi utelukker ingenting, sier Roberto de Assis.

Også de brasilianske klubbene Flamengo og Palmeiras er nevnt som aktuelle nye arbeidsgivere for spilleren som ble kåret til verdens beste i 2004 og 2005.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!