Blackhawks med comeback mot Red Wings

Tvang fram sjuende kamp i NHL-kvartfinalen.

SPIKEREN I KISTA: Her setter Chicago Blackhawks' Michael Frolik inn straffen, og legger på til 4-2 mot Detroit Red Wings. Det endte 4-3, og nå står det 3-3 i kamper mellom de to i NHL-kvartfinalen. Foto: AP Photo / Paul Sancya / NTB scanpix
SPIKEREN I KISTA: Her setter Chicago Blackhawks' Michael Frolik inn straffen, og legger på til 4-2 mot Detroit Red Wings. Det endte 4-3, og nå står det 3-3 i kamper mellom de to i NHL-kvartfinalen. Foto: AP Photo / Paul Sancya / NTB scanpixVis mer

Detroit Red Wings hadde alt i egne hender, men klarte heller ikke natt til tirsdag å avgjøre NHL-kvartfinalen mot Chicago Blackhawks.

Med 4-3-seier i Joe Louis Arena utlignet Blackhawks til 3-3 i kamper. Det spilles best av sju. Den sjuende og avgjørende kampen spilles i Chicago natt til torsdag. Detroit har rotet bort 3-1-ledelse.

Chicago Blackhawks våknet etter at Joakim Anderssons skudd ga Detroit 2-1. I løpet av ti minutter slo grunnseriens beste lag voldsomt tilbake. Michal Handzus utlignet, Bryan Bickell satte inn ledermålet og med en iskald backhand ordnet Michael Frolik 4-2 på straffe.

- Vi har fortsatt troen på hverandre. Det er en viktig egenskap. Jeg synes dette var en veldig god kamp fra vår side. Vi beholdt troen selv da vi havnet under. Et flott comeback av oss, sa Frolik til nhl.com.

- Vi lå under med ett mål. Da handlet alt om å seire eller dø, sa Chicago-kaptein Jonathan Toews til NBC.

Detroit Red Wings reduserte ved Damien Brunner, men utligningen kom aldri.

- Det føles ikke bra akkurat nå, sa Detroits svenske kaptein Henrik Zetterberg til FSN.

(NTB)