Blackpool ville leie Jonathan Parr

Men Aalesund avviste tilbudet blankt.

ETTERTRAKTET: Blackpool ville gi Jonathan Parr muligheten til å spille i samme farger i Premier League, men proffeventyret må vente.
Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / Dagbladet
ETTERTRAKTET: Blackpool ville gi Jonathan Parr muligheten til å spille i samme farger i Premier League, men proffeventyret må vente. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / DagbladetVis mer

||| (Dagbladet): Blackpool var aktive på overgangsmarkedets siste dag, og hentet inn både DJ Campbell og Matt Phillips fra lavere divisjoner før fristen gikk ut i går.

Ifølge Sunnmørsposten forsøkte manager Ian Holloway også å sikre seg Aalesunds landslagsaktuelle back Jonathan Parr.

- Jeg kan bekrefte at vi har fått en henvendelse fra en Premier League-klubb. Men pakken de kunne tilby er ikke i nærheten av det vi kan akseptere, sier klubbdirektør Henrik Hoff til lokalavisa.

- Kontakten skjedde via en agent som sa han representerte den engelske klubben. De ønsket en leieavtale ut sesongen. Det er uansett ikke interessant for oss. Skal Jonathan forlate oss må det være snakk om salg og ikke utleie, forklarer Hoff.

Klubbdirektøren vil ikke bekrefte Sunnmørspostens opplysninger om at den interesserte klubben var Blackpool.

Jonathan Parr skrev under en ny kontrakt med Aalesund før denne sesongen, og er nå bundet til Color Line stadion ut 2011. 21-åringen fikk debuten på landslaget mot Montenegro 29. mai i år.