Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

«Blade Runner» la ut hilsen til sin avdøde kjæreste

Ett år siden han skjøt Reeva Steenkamp på valentinsdagen.

 LA UT HILSEN:  Oscar Pistorius er tiltalt for drap på kjæresten Reeva Steenkamp. I dag, ett år etter at han skjøt henne, la han ut en hilsen til den avdøde kjæresten på sin hjemmeside. Foto: AP Photo / Denis Farrell / NTB Scanpix
LA UT HILSEN: Oscar Pistorius er tiltalt for drap på kjæresten Reeva Steenkamp. I dag, ett år etter at han skjøt henne, la han ut en hilsen til den avdøde kjæresten på sin hjemmeside. Foto: AP Photo / Denis Farrell / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Oscar Pistorius la i dag ut en hilsen til sin avdøde kjæreste, Reeva Steenkamp.

Valentinsdagen, 14. februar, er datoen for da den tidligere modellen ble skutt i Pistorius' leilighet, like utenfor Pretoria i Sør-Afrika.

«Blade Runner» ble i august tiltalt for å ha drept Steenkamp med fire skudd gjennom baderomsdøra.

Rettssaken mot Pistorius starter 3. mars, og skal etter planen gå til 20. mars.

Den verdenskjente Paralympics-utøveren, med 8 OL-medaljer og den første handicap-utøveren som noensinne har deltatt i et OL for funksjonsfriske, har holdt en lav profil siden han ble tiltalt i august.

Men på ettårsdagen for Reeva Steenkamps død, sendte han en hilsen til kjæresten, via sin egen hjemmeside.

 «FRYKTELIG ULYKKE»: - Ingen ord kan beskrive mine følelser rundt den fryktelige ulykken som har forårsaket så mye hjertesorg for alle som virkelig elsket - og elsker Reeva, skriver Pistorius. Foto: AP Photo/City Press, Lucky Nxumalo / NTB Scanpix
«FRYKTELIG ULYKKE»: - Ingen ord kan beskrive mine følelser rundt den fryktelige ulykken som har forårsaket så mye hjertesorg for alle som virkelig elsket - og elsker Reeva, skriver Pistorius. Foto: AP Photo/City Press, Lucky Nxumalo / NTB Scanpix Vis mer

- Ingen ord kan beskrive mine følelser rundt den fryktelige ulykken som har forårsaket så mye hjertesorg for alle som virkelig elsket - og elsker Reeva, skriver Pistorius.

Han omtaler årsaken til Steenkamps døs som «den fryktelige ulykken», noe han har gjort helt siden han ble siktet for drap på valentinsdagen i fjor.

Pistorius har hele tiden hevdet at han skjøt i selvforsvar mot det han trodde var en innbruddstyv.

- Smerten og sorgen - særlig for foreldrene til Reeva, hennes familie og venner, tynger meg, skriver «Blade Runner» videre.

- Tapet av Reeva og sjokket fra den traumatiske dagen, er noe jeg vil bære med meg resten av mitt liv.

Blir Oscar Pistorius funnet skyldig i overlagt fra på Steenkamp, er strafferammen i Sør-Afrika på minimum 25 år.

Hele Norges coronakart