Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Blåmandag for Blackhawks

Mesterne ut i første runde av sluttspillet.

HER BLIR DET FARVEL: St. Louis Blues' Troy Brouwer scorer målet som sender de regjerende mesterne ut av NHL-sluttspillet i første runde.Foto: Chris Lee/St. Louis Post-Dispatch/TNS/ NTB Scanpix
HER BLIR DET FARVEL: St. Louis Blues' Troy Brouwer scorer målet som sender de regjerende mesterne ut av NHL-sluttspillet i første runde.Foto: Chris Lee/St. Louis Post-Dispatch/TNS/ NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Chicago Blackhawks avsluttet forrige sesong som Stanley Cup-mestere. Noen reprise blir det ikke denne gangen.

Mandag ble det 2-3-tap for St. Louis Blues i det sjuende oppgjøret i første runde av årets NHL-sluttspill. Dermed var forrige sesongs mesterlag utslått med 4-3 sammenlagt i kamper.

Troy Brouwer ble dagens mann for Blues med sin 3-2-scoring i tredje periode. Etter to perioder sto det 2-2.

- Det er det styggeste målet jeg noen gang har scoret, men samtidig det viktigste, sa matchvinneren etter å ha pirket pucken i mål.

- Dette betyr mye for både meg og hele klubben. For et lag som tidligere har slitt med å komme seg videre fra første runde i sluttspillet, gir dette virkelig selvtillit, tilføyde han.

En sjuende og avgjørende kamp blir det også i sluttspillduellen mellom Nashville Predators og Anaheim Ducks. Ducks kunne sikret seg plass i annen runde med seier i mandagens kamp, men måtte i stedet se seg slått 3-1 på bortebane.

Dermed står det 3-3 i kamper etter at seks av sju oppgjør er spilt.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart