SKAL INGEN STEDER: PSG-trener Laurent Blanc sier i et nytt intervju at Zlatan Ibrahimovic ikke er på vei bort fra klubben, til tross for flere rykter. Foto: AFP PHOTO/FRANCK FIFE
SKAL INGEN STEDER: PSG-trener Laurent Blanc sier i et nytt intervju at Zlatan Ibrahimovic ikke er på vei bort fra klubben, til tross for flere rykter. Foto: AFP PHOTO/FRANCK FIFEVis mer

Blanc avfeier Zlatan-overgang: - Han er en del av laget neste sesong

Rykter.

PSG-trener Laurent Blanc sier i et nytt intervju at Zlatan Ibrahimovic ikke er på vei bort fra klubben, til tross for flere rykter.

- Jeg har aldri vært i tvil om at Zlatan også er en del av laget i 2015/2016- sesongen, sier Blanc i et intervju med avisa Le Parisien, videreformidlet av Gazzetta dello Sport.

Det har i løpet av sommeren gått rykter om at Ibrahimovic er ønsket tilbake til Milan der han spilte for før han gikk til den franske klubben i 2012.

- Jeg trives i PSG, så jeg kan ikke skjønne hvor disse ryktene kommer fra, sa Ibrahimovic selv på en pressekonferanse før Sveriges landskamp mot Montenegro i juni.

Samtidig nektet han heller ikke for at han fortsatt har et godt forhold til Milan-president Adriano Galliano.

Blanc tilbakeviser også rykter om at Thiago Motta og Edinson Cavani er på vei bort fra klubben.

- Jeg vil beholde han, og det vil klubben også. Han er en stor spiller, og er veldig viktig for spillestilen vår, sier franskmannen om Motta.

Cavani har selv tidligere hintet om at han kan forlate den franske serievinneren i løpet av sommeren.

- En spillers ønske om å bytte lag må sammenfalle med klubbens ønske, sier Blanc.

(NTB)