IKKE BARE RYKTER: Samir Nasri ønsker ifølge landslagssjefen et klubbskifte fra Arsenal, og har valget mellom United, City og Inter. Her møter Nasri fans i Montpellier før avspark. Foto: AFP/PASCAL GUYOT
IKKE BARE RYKTER: Samir Nasri ønsker ifølge landslagssjefen et klubbskifte fra Arsenal, og har valget mellom United, City og Inter. Her møter Nasri fans i Montpellier før avspark. Foto: AFP/PASCAL GUYOTVis mer

Blanc bekrefter at Nasri vil bort fra Arsenal

Frankrike-sjef håper på rask avklaring.

(Dagbladet): Arsene Wenger tok i går med både Cesc Fabregas og Samir Nasri i Arsenals Champions League-tropp, neste uke skal londonlaget ut i kvalik mot Udinese.

Samtidig bekrefter Frankrikes landslagstrener Laurent Blanc ryktene om at Nasri ikke lenger ønsker å spiller på The Emirates.

Foran møte med Chile spekulerer Blanc på at usikkerheten går utover Nasris innsats på landslaget.

Vil finne seg ny klubb
- Helt til det motsatte er bevist er han Arsenal-spiller. Jeg vet bare at han er i samtaler med klubben sin. Ikke for å forlenge kontrakten, for det vil han ikke. Men for å finne seg en ny klubb, sier Blanc ifølge Eurosport.

I går skrev britisk presse at 24-åringen er enig med Manchester City om en lønnsavtale, nå gjenstår bare overgangssummen mellom klubbene.

Blanck er skeptisk til at en skade var grunnen til at Nasri ikke spilte helgas treningskamp i Portugal, og mener den offensive midtbanespilleren egentlig har et luksusproblem.

- Det kan være forstyrrende. Men som jeg sa til Samir så kunne det vært verre enn å ha valget mellom Arsenal, Manchester United, Manchester City og Inter, sier Blanc til franske aviser.

Arsenal-sjef Wenger sa nylig at han og Nasri ikke har store problemer, men Gunners-angriper Marouane Chamakh kommer i dag med uttalelsene som fansen helst ikke vil høre om Nasri og Barcelona-koblede Fabregas.

Leter etter erstattere - Jeg tror begge kommer til å dra, det er vanskelig for manageren. Jeg tror ikke det handler om penger, men at han ser etter erstattere og ennå ikke har funnet dem, sier Chamach til TV-programmet Foot & Co.

- Det er min mening om situasjonen. Problemet er bare at sesongen starter i helgen og da blir det enda vanskeligere for oss.

Arsenal- og Frankrike-back Bacay Sagna ønsker ikke å gjette på om Nasri blir solgt.

- Vi diskuterer ikke dette, men vi vet at hvert år er det spillere som ber om å få dra. Dersom Samir får forlate klubben er det et stort tap for Arsenal, sier Sagna.

VALG: Laurent Blanc  røper lagene som ønsker seg Nasri fra Arsenal. Her fra landslagstreninga foran kveldens kamp mot Chile. Foto: AFP/PASCAL GUYOT
VALG: Laurent Blanc røper lagene som ønsker seg Nasri fra Arsenal. Her fra landslagstreninga foran kveldens kamp mot Chile. Foto: AFP/PASCAL GUYOT Vis mer