Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Blåser i fansen

Anna Kournikova gikk rett ut i Australian Open, og sier hun ikke bryr seg om sine skuffede tilhengere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Søker du på nettet finner du omlag 235 000 hjemmesider dedikert til den russiske blondinen. I Melbourne i natt var arenaen fullpakket med Anna-fans - mest menn.

Kampen mot belgiske Justine Henin er den eneste gutta får se i Australia Open. Det tok 81 minutter før Kournikova var utslått etter to strake sett-tap, 2-6, 5-7,

- Deres problem

Altså ikke helt etter planen for 20-åringen. Hun hadde bare ført opp kvartfinale, semifinale og finale som alternativer i en avstemning på

sin egen hjemmeside

.

I natt gikk fansen hjem like skuffet som den russiske jenta. Hun innrømmer nå at hun ikke er like glad for oppmerksomheten rundt utseende og privatliv lenger.

- Det er ikke interessant lenger. Det er deres problem... Jeg tenker ikke på det, sier Anna og forklarer at det er bare spillet hennes som teller.

- Dette er bare min tredje turnering i år, så jeg må bare prøve å være positiv og spille bedre og bedre hver gang. Jeg har mye tid, jeg er allerede bedre, sier Anna.

Ikke komfortabel

Kournikova sier det er skaden som holdt henne ute i åtte måneder som har skylda. I samme periode falt hun ned fra åttende til 74. plass på WTA-rankingen.

- Du mister de automatiske refleksene når du ikke spiller på lang tid. Jeg trenger ikke å lære hvordan jeg skal slå, jeg må bare forbedre det taktiske og være mer komfortabel på banen, sier Anna.

På fem år har Anna vært med i 94 WTA-turneringen uten å vinne, selv om hun allerede som 16-åring i 1997 var semifinalist i Wimbledon. Spørsmål om når hun er god nok til å vinne irriterer Anna.

- Hvor lang tid det tar å komme tilbake? Kan du spå været? Jeg kan ikke spå noe som helst.

RETT UT:</B> Det ble en kort opptreden for Anna Kournikova i Australia. Foto: SCANPIX/AP

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!