Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Blatter: - Qatar-arbeidernes velferd er ikke vårt ansvar

- De er ansvarlige for deres arbeidere og ikke Fifa.

- IKKE VÅRT ANSVAR: FIFA-president Sepp Blatter mener fotballforbundet ikke har noe ansvar for arbeidere som har omkommet i forbindelse med byggingen av arenaer til fotball-VM i Qatar.
AFP PHOTO / PHILIPPE DESMAZES
- IKKE VÅRT ANSVAR: FIFA-president Sepp Blatter mener fotballforbundet ikke har noe ansvar for arbeidere som har omkommet i forbindelse med byggingen av arenaer til fotball-VM i Qatar. AFP PHOTO / PHILIPPE DESMAZES Vis mer

FIFA-president Sepp Blatter mener fotballforbundet ikke har noe ansvar for arbeidere som har omkommet i forbindelse med byggingen av arenaer til fotball-VM i Qatar.

Gjestearbeidere fra Nepal, India og Sri Lanka har reist til den styrtrike staten i Midtøsten for å bidra i konstruksjonsarbeidet med stadioner til mesterskapet i 2022.

Ifølge The Guardian, har flere hundre dødd i bygningsprosjekter. President i det internasjonale fotballforbundet mener FIFA ikke kan ta ansvar for det som skjer i landet.

- De er ansvarlig for deres arbeidere og ikke FIFA, sa den kontroversielle presidenten ifølge den britiske avisen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling