Blatter i nytt dommermøte

PARIS (NTB-AFP): FIFA-president Sepp Blatter ba i dag om et møte med sjefen for VM-dommerne, skotten David Will. Blatter var ikke fornøyd etter å ha sett Norges straffespark mot Brasil og Kameruns tre annullerte mål mot Chile.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Jeg vil ikke kommentere noe, men jeg vil gjøre et par ting klart overfor dommersjefen, sa Blatter. Will er sjef for FIFAs dommerkomité.

Sist gang de to møttes ba Blatter dommerne slå hardere ned på stygge taklinger, noe som resulterte i flere røde kort og massiv kritikk fra både spillere og ledere.

Nå har Blatter nok en gang innkalt til møte, og det gjenstår å se hva resultatet blir denne gang.

Brasils landslagssjef Mario Zagallo sa etter kampen mot Norge at han ikke har problemer med dommerne, men at FIFA har. Zagallo var selvfølgelig svært misfornøyd med at amerikaneren Esfandiar Baharmast dømte et avgjørende straffespark til Norge i sluttminuttene.

Nådeløs kritikk

Kameruns sportsminister Joseph Owona var nådeløs i sin kritikk av den ungarske dommeren Laszlo Vagner, som annullerte tre kamerunske scoringer mot Chile.

- Dommerne er vanligvis imot oss, men gårsdagens forestilling var dråpen som fikk begeret til å flyte over. Ikke bare ble spillerne våre utvist, men dommeren tok også fra oss tre helt greie scoringer, raste Owona.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer