Blatter kritiserer Beckham & co

Mislikte medieboikotten etter onsdagens kamp mot Polen.

Lagkaptein David Beckham og hans medspillere nektet å uttale seg i protest mot den krasse kritikken etter 2-2-kampen mot Østerrike, men Blatter mener at det er en misforstått holdning.

- Jeg er svært bekymret over dette. Spillerne må kommunisere. Vi er i kommunikasjonens århundre og i kommunikasjonens verden, sa Blatter i forbindelse med sitt besøk i Englands fotballmuseum lørdag.

Landslagsspillerne slo ring om keeper David James som ble nådeløst uthengt i avisene etter tabben som kostet laget seieren i Wien, men Blatter mener at det å tåle kritikk er en del av fotballspilleres jobb.

- Kanskje kan de ha blitt påvirket av kritikk, men offentlige personer må heve seg over slikt, og landslagsspillere i fotball er offentlige personer. Man må vite at noen ganger blir man rost, andre ganger kritisert. Det vet jeg av egen erfaring, sa Blatter.

Han vil ikke innføre påbud om å snakke med mediene.

- Det ville være feil å tvinge spillerne til å snakke, men jeg oppfordrer alle til å utnytte de intervjusoner FIFA har skapt for intervjuer etter kamper, sa Blatter.

(NTB)

SNURPET IGJEN SMELLA: Etter seieren over Polen nektet David Beckham og hans medspillere å snakke med den engelske pressen. Tottenham-spiss Jermaine Defoe scoret ett av målene i kampen.