Blatter kritiserer Beckham & co

Mislikte medieboikotten etter onsdagens kamp mot Polen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Lagkaptein David Beckham og hans medspillere nektet å uttale seg i protest mot den krasse kritikken etter 2-2-kampen mot Østerrike, men Blatter mener at det er en misforstått holdning.

- Jeg er svært bekymret over dette. Spillerne må kommunisere. Vi er i kommunikasjonens århundre og i kommunikasjonens verden, sa Blatter i forbindelse med sitt besøk i Englands fotballmuseum lørdag.

Landslagsspillerne slo ring om keeper David James som ble nådeløst uthengt i avisene etter tabben som kostet laget seieren i Wien, men Blatter mener at det å tåle kritikk er en del av fotballspilleres jobb.

- Kanskje kan de ha blitt påvirket av kritikk, men offentlige personer må heve seg over slikt, og landslagsspillere i fotball er offentlige personer. Man må vite at noen ganger blir man rost, andre ganger kritisert. Det vet jeg av egen erfaring, sa Blatter.

Han vil ikke innføre påbud om å snakke med mediene.

- Det ville være feil å tvinge spillerne til å snakke, men jeg oppfordrer alle til å utnytte de intervjusoner FIFA har skapt for intervjuer etter kamper, sa Blatter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer