ROSER SUAREZ:  FIFA-president Sepp Blatter roser Suarez for at han har sagt unnskyld til fotballfamilien. Foto:Reuters/Stefano Rellandini/Scanpix.
ROSER SUAREZ: FIFA-president Sepp Blatter roser Suarez for at han har sagt unnskyld til fotballfamilien. Foto:Reuters/Stefano Rellandini/Scanpix.Vis mer

Blatter roser Suárez: - Håper han kan få karrieren på rett kjøl

FIFA-presidenten med uventet ros.

FIFA-president Sepp Blatter har meldt seg på i køen av dem som vil rose den utskjelte spissen Luis Suárez etter at han beklaget bittet mot Italias Giorgio Chiellini.

Suárez er utestengt fra resten av VM og kan ikke ta del i noen fotballaktiviteter de neste fire månedene. Minst tre ganger har Liverpool-spissen bitt en motspiller, men likevel får han et klapp på skulderen av fotballverdenens mektigste mann.

- Han sa unnskyld til fotballfamilien, og det er «fair play». Det viser at han er en stor spiller, og jeg håper han kan få karrieren på rett kjøl, sa Blatter, presidenten i Det internasjonale fotballforbundet (FIFA).

Tidligere i uken har representanter for storklubben Barcelona vært rause med godordene i retning Suárez. Det er sannsynlig at spanjolene henter spissen fra Liverpool til tross for hans mange uheldige episoder de siste årene.

(NTB)