Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ble avbildet smilende mens motstanderen vred seg i smerte. Nå slår han tilbake mot beskyldningene

- De må få undersøkt hodet. 

BEINBRUDD: Irlands Seamus Coleman holder seg til foten som er brukket. Nå venter det mange måneder med opptrening før han er tilbake på fotballbanen. Foto: NTB Scanpix
BEINBRUDD: Irlands Seamus Coleman holder seg til foten som er brukket. Nå venter det mange måneder med opptrening før han er tilbake på fotballbanen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(FourFourTwo): I dagens teknologiske samfunn skal du ikke smile til feil tid. Det har Crystal Palace-spiller Joe Ledley fått kjenne på kroppen.

Det var under kampen mellom Wales og Irland i helga at Everton-backen Seamus Coleman pådro seg et veldig stygt beinbrudd, som vil holde iren borte fra fotballbanen i mange måneder.

Og det var da Coleman fikk behandling like etterpå at det ble tatt et bilde som viser en smilende Joe Ledley, som i det øyeblikket er på vei bort fra Coleman. Mer skulle ikke til før flere i sosiale medier stilte seg spørsmålet om han smilte over at motstanderen hadde skadet seg.

Først ville ikke Ledley kommentere påstandene, men etter hver klarte han ikke å la være.

SLÅR TILBAKE: Joe Ledley. Foto: Huw Evans/REX/Shutterstock/NTB Scanpix
SLÅR TILBAKE: Joe Ledley. Foto: Huw Evans/REX/Shutterstock/NTB Scanpix Vis mer

«Jeg hadde ikke lyst å bry meg om dette tullet her, men til de som har feiltolket og kommentert hva jeg tenkte på i det øyeblikket må få undersøkt hjernen», skriver Ledley på Twitter, før han følger opp med:

«Mine tanker går til Seamus Coleman og jeg håper han kommer raskt tilbake igjen».

Ledley opplevde selv et beinbrudd før EM forrige sommer.

Coleman mister på sin side resten av sesongen, og det spørs om han rekker seriestart etter Neil Taylors tøffe takling.

- Seamus pådro seg en alvorlig skade og har vært igjennom en operasjon. Han har hatt en fantastisk sesong med både klubb- og landslag, og det vil bli et stort tap, uttalte Irlands landslagssjef Martin O'Neill etter 0-0-kampen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media