- Ble blå i ansiktet etter kvelertak

Dramatisk i rugbylandskamp.

(Dagbladet.no): Irlands landlagstrener i rugby, Eddie O\'Sullivan, er overbevist om at en Skottland-spiller med overlegg tok kvelertak på Ronan O\'Gara.

- Noen tok armen rundt halsen hans og stengte lufttilførselen slik at han ble blå i ansiktet, sier O\'Sullivan til BBC, og hevder at det gikk så langt at spilleren mistet bevisstheten.

O\'Gara lå nederst i en klynge da det angivelige kvelertaket skal ha funnet sted, men i den skotske leiren tar man avstand fra de alvorlige beskyldningene.

O\'Sullivan har små forhåpninger om at den skyldige vil bli funnet.

- Det er svært vanskelig, fordi episoden ikke ble fanget opp på TV, og så lenge vedkommende ikke melder seg kommer ingenting til å skje, sier han.

O\'Gara kom til hektene igjen etter å ha fått legehjelp, men var fortsatt groggy.

- Legen kom ut på banen, sørget for at luftveiene hans var åpne og da startet han å puste igjen. Det er en uheldig episode, men gjort er gjort, sier O\'Sullivan.

BEVISSTLØS: Ronan O\'Gara minnet nesten om John Terry der han lå bevisstløs på banen, omringet av medspillere. Foto: REUTERS
BEVISSTLØS: Ronan O\'Gara minnet nesten om John Terry der han lå bevisstløs på banen, omringet av medspillere. Foto: REUTERS Vis mer
<B>FORSTO ALVORET: Da O\'Gara ble liggende igjen etter at klynga var oppløst, skjønte lagkameratene raskt at noe var galt.
<B>TAKK FOR KAMPEN: O\'Gara var ikke mer bitter enn at han takket for kampen selv om en Skottland-spiller skal ha tatt kvelertak på ham.