- Ble de sinte? Nei, bare misunnelige på fysikken min

Spøkefull Balotelli om trøyefeiringen.

KUNNE IKKE DY SEG: Mario Balotelli måtte rive av seg trøya da han banket inn sitt andre mål mot Tyskland.Foto: REUTERS/Thomas Bohlen/NTB scanpix
KUNNE IKKE DY SEG: Mario Balotelli måtte rive av seg trøya da han banket inn sitt andre mål mot Tyskland.Foto: REUTERS/Thomas Bohlen/NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tyskland - Italia 1-2.

Det var først og fremst en mesterlig kollektiv prestasjon som tok Italia til EM-finalen på forhåndsfavoritts Tysklands bekostning.

Cesare Prandellis diamantkomposisjon på midten dikterte tempoet i kampen og en forsvarslinje, som turte å stå høyt, holdt Mario Gómez unna 16-meteren i stort sett hele den omgangen han spilte. Og da stadig mer desperate tyskere presset på for et reduseringsmål, duellerte italienerne med hjertet utenpå den asurblå drakta, samtidig som de ga gass på de kontringsmulighetene som bød seg.

Likevel vil den strålende semifinaleforestillingen på nasjonalstadion i Warzawa trolig bli husket for ettertida på grunn av hvordan én mann besørget det som skulle vise seg å bli en uinntakelig tomålsledelse før pause.

I et sluttspill som fram til i går kveld ikke hadde stått i spissenes tegn, spilte Mario Balotelli på hele sitt brede ferdighetsregister, oppildnet av venner og familie før avspark.

- Under oppvarmingen var moren min, brødrene mine, svigerinnen min og min beste venn alle nede på sidelinja. Det å ha mine nærmeste og kjæreste tilstede bidro til å fyre meg opp, forteller han, ifølge football-italia.net.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer