HELT: Derlis Gonzalez ble den store helten med to straffescoringer da Paraguay slo Brasil ut av Copa America i natt. Men kort tid etterpå fikk han den tragiske beskjeden om at en nær slektning hadde gått bort. Foto: EPA/FELIPE TRUEBA
HELT: Derlis Gonzalez ble den store helten med to straffescoringer da Paraguay slo Brasil ut av Copa America i natt. Men kort tid etterpå fikk han den tragiske beskjeden om at en nær slektning hadde gått bort. Foto: EPA/FELIPE TRUEBAVis mer

Ble den store helten da Paraguay slo ut Brasil. Så kom den tragiske beskjeden

Slektning døde.

(Dagbladet): Paraguay tok seg til semifinale i Copa America etter å ha slått selveste Brasil i en høydramatisk straffekonkurranse.

Derlis Gonzalez (21) ble den store helten med hele to straffescoringer. Og for det han kaller onkelen sin, ble det for mye. Det som skulle være et minne for livet for familien til Gonzalez, ble en tragedie.

Ifølge ESPN gikk Gonzalez' far ut etter dødsfallet og kalte Irrazabal Manuel - som er mannens navn - en venn, som han betrakter som en bror. Manuel var gift med hans kusine.


Ifølge Daily Telegraph døde Gonzalez' «onkel» av et hjerteinfarkt, da han ble så opphisset i forbindelse med fotballkampen og det den nære vennen presterte.

Gonzalez la selv ut et bilde av Manuel på Twitter, med meldingen:

- Hvorfor i dag, onkel? Hvorfor? Du forlot meg etter et hjerteinfarkt fordi jeg gledet deg så fælt. Jeg kan ikke tro det, skriver Basel-spilleren.