AMBULANSEDRAMA: Juan Manuel Olivera mistet bevisstheten i et sammenstøt på fotballbanen. Da ambulansen skulle frakte ham til sykehuset endte turen i et nytt sammenstøt. Foto: SCANPIX/REUTERS/Ivan Alvarado
AMBULANSEDRAMA: Juan Manuel Olivera mistet bevisstheten i et sammenstøt på fotballbanen. Da ambulansen skulle frakte ham til sykehuset endte turen i et nytt sammenstøt. Foto: SCANPIX/REUTERS/Ivan AlvaradoVis mer

Ble fraktet bevisstløs av banen, så kolliderte ambulansen

Drama for skadd fotballstjerne.

|||

Den uruguayanske fotballspilleren Juan Manuel Olivera opplevde en meget dramatisk torsdag denne uka.

Først endte han opp bevisstløs etter et sammenstøt med motstanderens keeper. Olivera ble fraktet til en lokal klinikk for undersøkelser.

Der ønsket man ytterligere oppfølging av spissen. Han ble brakt inn i en ambulanse. Men etter kort tid av transporten til et spesialsykehus kolliderte ambulansen med en annen bil.

Ingen involverte ble skadd i smellen. Men Olivera måtte vente i to timer på kollisjonsstedet før en ny ambulanse kunne frakte ham til sykehuset.

- Det var en tragikomisk situasjon. Han (Olivera) var litt sjokkert rett etterpå. Men han tok det med en dose humor. Han må hvile en uke før han kan trene igjen, sier klubblege Patrico Delgado.

Olivera har vært en suksess denne sesongen. Han står med snaut et mål i snitt per kamp for Universidad de Chile, topplaget i chilensk fotball.

(NTB)