Ble grovt ydmyket to ganger i fjor, nå er nesten alt annerledes for Deila

Møter Åge Hareide.

KLAR: Celtic-manager Ronny Deila møtte pressen i forbindelse med morgendagens Champions League-møte med Malmö i ettermiddag. Foto: Pål Marius Tingve / Dagbladet
KLAR: Celtic-manager Ronny Deila møtte pressen i forbindelse med morgendagens Champions League-møte med Malmö i ettermiddag. Foto: Pål Marius Tingve / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

GLASGOW (Dagbladet): I morgen spilles det første av to playoffoppgjør mellom Celtic og Malmö i det som kanskje er den største norske trenerduellen noensinne.

Hovedpersonene - i hvert fall sett med norske øyne, er Celtic-sjef Ronny Deila og Malmö-trener Åge Hareide.

Sistnevnte har allerede tjuvstartet oppkjøringen til de to økonomisk ekstremt viktige kampene. Hareide sier i flere av dagens skotske aviser at Red Bull Salzburg, som Malmö har slått ut av Champions League-kvaliken to år på rad, er et bedre lag enn Celtic.

- Møter et godt lag Klokka 15.30, norsk tid, i ettermiddag fikk Ronny Deila mulighet til å svare. Da stilte nemlig den tidligere Godset-bossen til offisiell pressekonferanse sammen med tidligere Rosenborg-back Mikael Lustig.

Deila svarte imidlertid ikke med noen stikk i retning Sør-Sverige.

- Jeg føler meg bra. Vi er så godt forberedte som vi kan være. Det viktigste er å vinne, men vi vet at det er viktig å holde nullen i Europa, sier han.

- Vi møter et godt lag. Malmö har gjort det bra de siste sesongene, de har utviklet mange spillere gjennom årene. De har mistet flere, men fått inn mye. De hadde en fantastisk periode på 80-tallet også, men vi er Celtic, vi er en stor klubb i Europa. Vi har hatt en god sesong så langt, og vi er godt forberedte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.