KRITISERT: Zlatan Ibrahimovic høstet stor kritikk i fransk presse etter utbruddet mot en dommer. Nå har de tilsynelatende gjort helomvending. Foto: EPA/IAN LANGSDON
KRITISERT: Zlatan Ibrahimovic høstet stor kritikk i fransk presse etter utbruddet mot en dommer. Nå har de tilsynelatende gjort helomvending. Foto: EPA/IAN LANGSDONVis mer

Ble heftig kritisert. Nå hylles Zlatan etter comebacket

Helomvending.

(Dagbladet): Det har vært en turbulent tid i Paris for Zlatan Ibrahimovic. Først langet han ut mot en dommer, for så å få fire kampers karantene.

Etterpå haglet kritikken i fransk presse, og det begynte å nærme seg grensen til hets da den franske TV-profilen Daniel Riolo hevdet det så ut som den svenske stjernespissen veide 150 kilo.

Nå er de fire kampene sonet, og i går var Zlatan Ibrahimovic tilbake på fotballbanen i den franske ligaen. Og nå roses han i både øst og vest i de franske storavisene, skriver Expressen.

Helomvending Ibrahimovic noterte seg ikke i målprotokollen i gårsdagens møte med Nantes, men var sterkt delaktig i 2-0-seieren.

- Han ga en tydelig beskjed til de som mener PSG er bedre uten ham. Selv om han ikke scoret, slo han en avgjørende pasning til Matuidi og var innblandet i Cavanis første, skriver Le Parisien ifølge avisa.

Frankrikes største sportsavis, L'Equipe, følger opp:

- Under den siste tredjedelen av kampen tok han seg av de sterke forsvarerne og vant flere viktige hodedueller. Det var en hardtarbeidende «Ibra», langt fra det bildet om at han kun er en spiller som bare bryr seg om å score mål.

Serieinnspurt PSG leder fransk Ligue 1 tre små poeng foran Lyon - og serieinnspurten blir dermed en thriller med bare tre kamper igjen. Det er utvilsomt viktig for Paris-laget at Ibrahimovic er tilbake.

- Det føles veldig bra å være tilbake, sier svensken etter kampen ifølge Aftonbladet, og holdt tilbake på spørsmål om kampen om ligatittelen.

- Det gjenstår å se om noe kan stoppe oss...