Kevin Melhus sliter økonomisk

Ble historisk. Nå kan boksekarrieren være over etter bare en kamp

- Det ser mørkt ut. Når Brækhus sliter, så sier det sitt.

KAN VINKE FARVEL: Det kan være slutt for boksetalentet Kevin Melhus etter bare en kamp som profesjonell. Dårlig økonomi og motivasjonsproblemer er årsaken. Foto: NTB Scanpix
KAN VINKE FARVEL: Det kan være slutt for boksetalentet Kevin Melhus etter bare en kamp som profesjonell. Dårlig økonomi og motivasjonsproblemer er årsaken. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Han debuterte som proffbokser, og han var den første som bokset en proffkamp på norsk jord på 35 år under gallaen til Cecilia Brækhus 1. oktober i fjor.

Og han debuterte med dundrende suksess.

Men nå kan det faktisk være slutt. Kevin Melhus (26) kan ha bokset sin siste og eneste proffkamp.

1. oktober lekte det norske stortalentet med stakkars Christian Dulz rundt i ringen i et fullsatt Spektrum. Før han senket motstanderen, først med støt mot hodet. Og så med to kjappe kroppsslag som blåste lufta og de små restene av håp ut av tyskeren.

Da Cecilia Brækhus formelig måtte kaste inn håndkleet en uke før hun skulle i ringen mot Klara Svensson, og måtte utsette stevnet i en måned til 24. februar, var det nok til at Kevin Melhus også kastet inn det berømte håndkleet og meldte forfall til sin andre proffkamp.

Økonomisk årsak

Han forteller:

- Det er rett og slett økonomiske årsaker. Men det står også på motivasjonen. Jeg har slitt med å skaffe en sponsor som kan få dette til å gå rundt. Det har også vært en del usikkerhet, forbundet med at en motstander trakk seg. Derfor hoppet jeg av og startet på en jobbsøkeprosess. Det er der jeg er nå.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer