Ble klare for NM-finale i går - vant dagspremie i Klubben i mitt hjerte i dag

Tre nye klubber har vunnet dagspremien på 10 000 kroner.

FINALEKLAR: Tamas Ivancsik og Elverum Håndball ble klare for NM-finale da de slo Kolstad i går. I dag ble de trukket ut som én av tre vinnere i Klubben i mitt hjerte-kampanjen. Foto: Lise Åserud / NTB Scanpix
FINALEKLAR: Tamas Ivancsik og Elverum Håndball ble klare for NM-finale da de slo Kolstad i går. I dag ble de trukket ut som én av tre vinnere i Klubben i mitt hjerte-kampanjen. Foto: Lise Åserud / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Den 13. utgaven av Klubben i mitt hjerte er for alvor i gang. Kampanjen er et samarbeid mellom Dagbladet, Nordea, P4 og Norges idrettsforbund.

Blant klubbene som klarte å samle inn over 50 stemmer fra klokken 10 i går til klokken 10 i dag, ble disse tre trukket ut som dagens vinnere:

  • Blåmann IL
  • Elverum Håndball
  • Stryn T og IL

Vi gratulerer!

Glade dager for Elverum Håndball, som i går ble klare for NM-finale da de slo Kolstad 28-20 i semifinalen. I finalen, som spilles i Oslo Spektrum 29. desember klokka 18:30, er Haslum motstander.

Hovedpremien

I løpet av hele kampanjeperioden registreres alle stemmer som kommer inn på en klubb. Den klubben som sitter igjen med flest stemmer totalt vinner hovedpremien.

Lørdag 26. november offentliggjøres vinneren av hovedpremien, som er på 100 000 kroner.

Stem på Klubben i DITT hjerte i denne saken.