Ble kvitt sin nådeløse diktator, og da blomstret spillerne

God sjanse for ny seier. Se Oddsprogrammet!

Lars Dybwad er Dagbladets odds- og tippeekspert. I tillegg til å levere daglige tippeanalyser skriver han jevnlig artikler om odds og tipping i sin oddsblogg

I forrige fredags Oddsprogrammet fikk du blant annet tips om å spille uavgjort i Sunderland - Stoke, og kampen endte da også 0-0. Denne uken har Premier League blitt forlatt til fordel for Bundesliga, der det tipses om en spennende dobbel.

Tipset går denne gang på to bortelag. Det ene er formlaget Schalke 04, som skal opp mot defensivt skjøre Hoffenheim. Det andre er Wolfsburg, som tilsynelatende har fått ut potensialet i sin sterke spillerstall etter å ha blitt kvitt strenge Felix Magath som trener. Magath har blitt omtalt som både «diktatoren» og «Saddam», og ryktene sier at Wolfsburg-spillerne er overlykkelige over hans avskjed.

Lørdagens oddsspill

31. Hoffenh. - Schalke 04 B (1,75)
32. Nürnberg - Wolfsburg B (2,50)

Spillstopp er 15:25 på denne dobbelen som gir 4,37 i odds. 

Oddsbomben
I programmet anbefaler jeg også å ta en titt på Oddsbomben nummer 4 på søndag, som har en ekstra bonuspott på nær 70.000 kroner. Det høres kanskje ikke voldsomt ut, men summen løfter tilbakebetalingsprosenten kraftig i dette lite spilte spillet, og kan være verdt et forsøk. Toppkampen Strømsgodset - Rosenborg er blant kampene du skal tippe utfallet av.

Lykke til med odds- og tippekupongene denne helgen, og husk at du får oppdaterte oddsanalyser på Dagbladets oddstipssider, 365 dager i året!