Ble liggende urørlig: - Jeg kan ikke huske hva som skjedde

Dansk back fikk smell i hodet.

BALL I HODET:  Nicolai Boilesen fikk en ball i hodet og ble liggende urørlig på banen i kamp mot Portugal i går. Foto:  AFP PHOTO / SCANPIX DENMARK
BALL I HODET: Nicolai Boilesen fikk en ball i hodet og ble liggende urørlig på banen i kamp mot Portugal i går. Foto: AFP PHOTO / SCANPIX DENMARKVis mer

Danmarks venstreback Nicolai Boilesen ble båret av banen etter at han fikk en ball i hodet i tirsdagens 0-1-tap mot Portugal.

- Jeg har pådratt meg hjernerystelse og var borte et øyeblikk. Jeg kan ikke huske helt hva som skjedde og har litt vondt i hodet. Men utover det er jeg ok, sier Boilesen.

Venstrebacken ble liggende urørlig etter at han fikk ballen i hodet. Etter kampen var Boilesen kommet til hektene igjen.

Boilesen var ute til behandling da Portugals Cristiano Ronaldo scoret vinnermålet i EM-kvalkampen fem minutter på overtid. Danskene deppet etter nederlaget.

- Stemningen (i garderoben) var meget dårlig, som den alltid er når man taper på overtid. Jeg skulle gjerne ha spilt ferdig kampen, men det kunne jeg altså ikke. Det var ikke noe jeg selv kunne gjøre med det, sier Boilesen.

Nå reiser dansken tilbake til klubblaget Ajax.

(NTB)