Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ble liggende urørlig på isen i 20 minutter etter sammenstøt med dommeren

Stygge scener i NHL.

(Dagbladet): Det var nesten halvveis ut i den tredje perioden i oppgjøret mellom LA Kings og Columbus Blue Jackets ulykken inntraff.

Columbus-profilen Nick Foligno jaget en puck i midtsonen da Kings-spilleren Jeff Carter satte inn en takling. Foligno ble ført rett inn i linjemannn som forsøkte å komme seg unna, ved å sette seg oppe på vantet. Det klarte han ikke.

Foligno smalt inn i dommere, og ble liggende på isen. Der gjorde det medisinske personellet sitt for å stabiliere hodet til Foligno. Etter de nødvendige testene ble han fraktet bort, til stående ovasjoner fra 18 500 tilskuerne i Staples Center.

20 minutter tok det før kampen kunne starte opp igjen.

Foligno har vært Blue Jackets nest beste poengplukker denne sesongen med ni målpoeng etter sju kamper.

Columbus-trener Todd Richards fortalte etter kampen at Foligno hadde det bra.

- Han er våken, men jeg har ikke rukket å prate med han, så nøyaktig hvordan han har det, vet jeg ikke, sa Richards ifølge svenske Expressen.

- Foligno kommer til å fly med oss hjem. Hvor ille smellen er kan jeg ikke uttale meg om, sa sportssjef John Davidson til den svenske avisen.

Los Angeles King vant kampen 5-2.

PS! Både Espen «Shampo» Knutsen og Ole Kristian Tollefsen har spilt for klubben. Markus Søberg er draftet av klubben og var med A-laget i oppkjøringen til årets sesong.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media