Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Ble litt paff da jeg skjønte at de filmet

Njåtun tafset på Bøkko i beste sendetid.

HVA SKJER?: Håvard Bøkko slår ut med armene mot NRKs fotograf mens Ida Njåtun koser med overkroppen hans. Alle foto: NRK
HVA SKJER?: Håvard Bøkko slår ut med armene mot NRKs fotograf mens Ida Njåtun koser med overkroppen hans. Alle foto: NRK Vis mer

• Se Njåtuns kjæling med Bøkko på NRKs nett-TV

(Dagbladet): Etter all turbulensen med Peter Mueller i fjor råder tilsynelatende idyllen på skøytelandslaget denne sesongen.

I helga ble Håvard Bøkko (24) nummer to i allround-VM takket være en råsterk 10 000 meter - og da var det kanskje bare rett og rimelig at han fikk litt ekstra oppvartning av de andre på laget etterpå.

Skøytekometen Ida Njåtun så i hvert fall ut til å sette stor pris på lagets ener da hun begynte å klå Bøkko på overkroppen foran NRKs kameraer.

Bøkko selv oppfattet kjapt at den lille koseseansen ble filmet. Det gjorde definitivt ikke Njåtun, som så svært brydd ut da hun bykset unna idet hun omsider ble gjort oppmerksom på statskanalens tilstedeværelse.

- Han gjorde det for å være dust
Det hele ble sendt i et sportsinnslag på Dagsrevyen i går kveld. En snau halvtime fikk Dagbladet tak i Njåtun på telefonen - og hun skjønte raskt hva det dreide seg om.

- He-he. Jeg har fått noen meldinger allerede. Folk flirer godt, sier hun.

I bakgrunnen kan man høre fleipe Bøkko med episoden. Og han får gjennomgå for å ikke ha «reddet» henne før han gjorde.

- Han sa ikke at vi ble filmet før etter en stund. Det var dårlig gjort, han gjorde det nok bare for å være dust, sier Njåtun og ler.

Ikke kjærester
Hun avkrefter at det er noen skøyteromanse på gang innad på laget.

SE DER, IDA: Til slutt bestemmer han seg for å fortelle henne at tafsingen blir filmet.
SE DER, IDA: Til slutt bestemmer han seg for å fortelle henne at tafsingen blir filmet. Vis mer

- Nei, det er ikke det. Det er veldig langt unna. Dette var bare tull, så jeg må skuffe alle som håpet det, sier hun.

- Er det vanlig at Bøkko får denne typen oppvartning?

- Jeg håper det er siste gang han får det på TV, i hvert fall. Jeg får være mer oppmerksom heretter. Det var strengt tatt ikke meninga å bli filmet. Jeg ble litt paff, tror jeg.

- Du var rask med å komme deg unna der?

- Det var ren refleks. Jeg var mest sur for at han ikke sa noe før!

PS! Ida Njåtun satte ny personlig rekord på 1500 meter i helga med tiden 1.56,25. Det holdt til en niendeplass. Hun fikk ikke gå den avsluttende 5000-meteren.

OOOPS: En flau Njåtun fikk fart på seg og forsvant raskt ut i høyre bildekant da hun skjønte at hun var fersket.
OOOPS: En flau Njåtun fikk fart på seg og forsvant raskt ut i høyre bildekant da hun skjønte at hun var fersket. Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling