- Ble litt sur da jeg ikke fikk spille mer

Aamodt ikke alvorlig skadd.

METZ (Dagbladet.no) Kampen mot Frankrike var bare 13 minutter gammel da Ragnhild Aamodt ble liggende inne i seksmeteren.

Hun kastet seg inn fra kanten og kolliderte med Mariama Signate.

- Jeg fikk meg ei lårhøne, men det er ingen fare. Jeg kunne antageligvis kommet på banen igjen, sier Aamodt til Dagbladet.no.

Fikk ikke lov til å spille mer

Og det hadde hun også lyst til. Hun ville spille mer, men fikk ikke lov av landslagsledelsen.

- Jeg ble litt sur da jeg ikke fikk fortsette, men samtidig skjønner jeg dem også. Det var jo egentlig ikke noe poeng å ta noen sjanser og det hadde vært annerledes hvis det var en avgjørende kamp i sluttspillet, sier høyrevingen.

Hun satt bak den norske innbytterbenken med is på låret. Derfra så hun etter hvert de franske jentene stikke fra i målprotokollen, før Norge hentet seg litt inn igjen til et tomålstap.

- Det er surt å tape og jeg synes vi slipper dem litt for lett gjennom forsvaret vårt. Vi sløser også en del med sjansene våre i angrep og gjør altfor mange tekniske feil.

KUNNE FORTSATT: Ragnhild Aamodt sier hun kunne spilt videre om kampene hadde vært avgjørende. Foto: HÅKON MOSVOLD LARSEN/SCANPIX
KUNNE FORTSATT: Ragnhild Aamodt sier hun kunne spilt videre om kampene hadde vært avgjørende. Foto: HÅKON MOSVOLD LARSEN/SCANPIX Vis mer