Ble løvemat i Roma

I Tore André Flos Siena er det bare lønna som er god for tida. John Carew har det ikke stort bedre - på utlån til Roma, uten å få spille.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ROMA (Dagbladet): Flos Siena har tapt fem strake seriekamper, og fortsetter det slik, er veien ned i Serie B udiskutabel.

- Vi er altfor dårlige borte. Nå har vi fem strake tap, fire av dem borte. Heldigvis er det noen viktige hjemmekamper for tur nå. De må vi bare vinne, sier Flo til Dagbladet.

Han fikk ikke gjort noen verdens ting i går, fordi det var akkurat så stor kvalitetsforskjell på lagene som resultatet forteller.

- Det var ikke akkurat lett i dag, slår han tørt - og korrekt - fast.

- Hva med din egen form?

- Jeg føler meg i bra slag, og i midtuka fikk jeg faktisk masse ros etter å ha scoret tre mål på en omgang i en treningskamp.

- Ikke noe problem

I går satt John Carew nitti lange minutter på Roma-benken. Derfra hadde han perfekt utsikt til alle målene rivalene hans scoret. Og til spisskonkurrenten på Norge - som i hvert fall fikk spille.

Men flere av ekspertene Dagbladet snakket med i går, er overbevist om at Capello ville gi John sjansen i torsdagens UEFA-oppgjør mot tyrkiske Gaziantepspor. Det tror John også.

- Jeg har riktignok vært ute et par uker nå, men regner med å spille i Tyrkia torsdag, sier han til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.