Ble løvemat i Roma

I Tore André Flos Siena er det bare lønna som er god for tida. John Carew har det ikke stort bedre - på utlån til Roma, uten å få spille.

ROMA (Dagbladet): Flos Siena har tapt fem strake seriekamper, og fortsetter det slik, er veien ned i Serie B udiskutabel.

- Vi er altfor dårlige borte. Nå har vi fem strake tap, fire av dem borte. Heldigvis er det noen viktige hjemmekamper for tur nå. De må vi bare vinne, sier Flo til Dagbladet.

Han fikk ikke gjort noen verdens ting i går, fordi det var akkurat så stor kvalitetsforskjell på lagene som resultatet forteller.

- Det var ikke akkurat lett i dag, slår han tørt - og korrekt - fast.

- Hva med din egen form?

- Jeg føler meg i bra slag, og i midtuka fikk jeg faktisk masse ros etter å ha scoret tre mål på en omgang i en treningskamp.

- Ikke noe problem

I går satt John Carew nitti lange minutter på Roma-benken. Derfra hadde han perfekt utsikt til alle målene rivalene hans scoret. Og til spisskonkurrenten på Norge - som i hvert fall fikk spille.

Men flere av ekspertene Dagbladet snakket med i går, er overbevist om at Capello ville gi John sjansen i torsdagens UEFA-oppgjør mot tyrkiske Gaziantepspor. Det tror John også.

- Jeg har riktignok vært ute et par uker nå, men regner med å spille i Tyrkia torsdag, sier han til Dagbladet.

- Så at du ikke har spilt de siste kampene, er ikke noe problem?

- Nei, det synes jeg ikke. Jeg har spilt i nesten alle kampene i år og har bidratt med mitt. Jeg synes ikke dette er noe tema, jeg er trygg på meg selv, sier John Carew,

Tøff jobb

Likevel, det å være Carew og jobbe som spiss i Roma er tøft for tida.Fordi halvguden og publikumsyndlingen Francesco Totti er urørlig som førstevalg og sikkert hadde fått spille om han hadde møtt opp med gipset fot.Fordi konkurrentene er både mange og gode.Fordi Capello de siste kampene har byttet ut 3- 4- 3 med 3- 5- 2.Men også fordi Roma har en råtten økonomi og derfor fort kan tvinges til å utelate John fra framtidplanene fordi de ikke har råd til å kjøpe ham fri fra Valencia.

- Klubbens økonomi kan bli et problem. Jeg håper den ikke blir det, sier Carew.

- Har du fått noen nye signaler angående framtida her i Roma?

- Det ville jeg i alle fall ikke fortalt noe om til pressen.

Vellykket valg

Roma-trener Fabio Capello har vekslet på hvem han har brukt på topp sammen med Francesco Totti. I går valgte han å kjøre med Antonio Cassano. Et valg så vellykket at det er som skapt til gjentakelse.

Cassano scoret tre mål og fungerte eksemplarisk som Totti-makker.

Da Capello lot Cassano hvile den siste halve timen, slapp han innpå rutinerte Delvecchio.

Også han scoret et mål, og viste tydelig at John Carew har alt annet enn klippekort.

Morsomt med Norge

Tore André Flo gleder seg over at det går bra med landslaget.

- Redd for å miste plassen?

- Det har jeg faktisk ikke fått tenkt noe på. Jeg har jo selvsagt registrert at det har gått strykende, at Morten Gamst Pedersen fikk en kjempedebut.

- Hva synes du om det?

- Det er gøy at det er positiv oppmerksomhet rundt laget igjen, og det er viktig med en god start.

- Men det kommer nok snart noen tøffere motstandere enn de vi har møtt hittil. Jeg har veldig lyst til å være med, sier Tore André Flo.

Så tusler han inn i spillerbussen med Carews trøye nr. 23 i lomma. Garantert fri for svettelukt.

<B>AVKLEDD: </B>Sienas Tore André Flo ble dratt i trøya og pakket inn effektivt på Olympiastadion i går. Nordmannen fikk utrettet minimalt, og Siena tapte sin femte kamp på rad.