Ble lurt til å tro han kastet en blomsterbukett som inneholdt en sjekk

- Holdt på å le meg i hjel.

Foto: Expressen
Foto: ExpressenVis mer

(Dagbladet): I går kveld ble Skellefteås hockeytrener Hans Wallson hedret ble blomster i forkant av møtet med Färjestad.

Wallson ledet i fjor klubben til dens andre strake SM-gull, og i går fikk han sin belønning. Blomstene var derimot ikke noe Wallson virket å ha lyst til å ta vare på, og i god tradisjon kastet han dem opp på tribunen.

- På et fly til Bahamas Wallson ble senere konfrontert med det faktum at han hadde vært litt mer gavmild enn det som først var planen da han sendte buketten i retning en kvinnelig tilskuer på tribunen.

Han ble fortalt at det skjulte seg en sjekk i buketten, pålydende 10 000 svenske kroner.

- Ja, det var tydeligvis en sjekk blant blomstene. Jeg kastet de opp til en kvinne blant publikum, så hun sitter vel på et fly på vei til Bahamas nå, sa en lattermild Wallson til svenske Expressen.

Tar det pent Sent i går kveld håpet han at vedkommende ville returnere pengene.

- Jeg får sende ut noen spanere, så får jeg se om de dukker opp igjen. Det håper jeg virkelig. Jeg hadde tenkt å by mine kolleger på noe festlig, sa han.

Aftonbladet forteller nå at det slettes ikke var noen spesielt verdifull bukett.

Hasse Andersson, formann i Hockeyjournalisternas kamratförening, avviser dette. Det var hans forening som sto bak overrekkelsen, og blomstene var like (lite) verdifulle som alle andre.

- Nei, nei, nei. Det var ingen sjekk der. Det var klubben som valgte å gi ham blomster, og vi delet ut en reisesjekk som han kan bruke når han vil. Den plasserte vi ikke i noen blomsterbukett. Jeg holdt på å le meg i hjel da jeg leste om saken. Noen i Skellefteå må ha lurt journalistene, sier Andersson.