Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Thibaut Courtois prøver å presse gjennom overgang til Real Madrid

Ble meldt «sporløst forsvunnet». Så dukket superstjerna opp på en Spar-butikk på Tenerife

Thibaut Courtois prøver å presse gjennom overgang til Real Madrid.

VIL BORT: Chelseas stjernekeeper Thibaut Courtois. Foto: David Klein/Sportimage via PA Images
VIL BORT: Chelseas stjernekeeper Thibaut Courtois. Foto: David Klein/Sportimage via PA Images Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Premier League-klubbene går inn i de siste dager hvor de kan forsterke stallen før ligaen starter. Gjennom årene har det for noen endt med avtaler helt på hengende håret, noen store overganger, og noen flopper.

For Real Madrid er det siste sjanse til å prøve å skaffe seg en erstatter for Cristiano Ronaldo, som tidligere denne sommeren gikk til Juventus.

Men i flere sesonger skal klubben også ha vært på jakt etter en keeper. Og nå er det Chelseas høyreiste Thibaut Courtois (26) som kobles til en overgang.

Ifølge velrennomerte aviser som Daily Telegraph, prøver belgieren nå å presse gjennom en overgang, og er ifølge avisa tilsynelatende sporløst forsvunnet.

Dukket opp på Spar

Søndag møtte han ikke opp da Chelsea møtte Manchester City i Community Shield, oppgjøret mellom vinneren av ligaen og FA-cupen. Mandag skal han også ha uteblitt fra trening.

Men samme dag som Community Shield-kampen ble spilt, dukket Courtois opp på en Spar-butikk på Tenerife. To som jobbet i butikken, la da ut en selfie på butikkens Twitter-konto og takket ham for besøket.

Real Madrid skal ha lagt inn et bud på 400 millioner for belgieren, som ble kåret til VMs beste keeper nylig.

Courtois har som andre VM-spillere fått forlenget ferie, men de fleste av dem, landsmann Eden Hazard inkludert, møtte opp til trening mandag. Ifølge BBC vet ikke Chelsea når stjernekeeperen er tilbake.

Sarri varslet i helga at han skulle ta en prat med keeperen ved første anledning.

- Jeg har ingen reaksjon på det agenten sier (at Courtois vil bort, red. anm.). Hvis Courtois sier det samme til meg i morgen, må jeg snakke med klubben, for jeg vil bare ha spillere som er motivert, sa Sarri ifølge The Independent.

Bitter avskjed

Det ble spekulert lenge, men omsider bekreftet Chelsea i sommer at manager Antonio Conte var ferdig i klubben.

Landsmann og tidligere Napoli-trener Maurizio Sarri ble bekreftet som ny Chelsea-trener dagen etter sparkingen.

Men Contes avskjed ble mildt sagt bitter. Contes advokatteam vil argumentere med at den seine avgjørelsen kostet ham muligheten til å få en jobb et annet sted i sommer, da flere stoklubber allerede hadde gjort managerbytter på det tidspunktet.

Men det går begge veier.

Den britiske avisen The Times hevder at Chelsea holder tilbake ni millioner pund (rundt 97 millioner kroner) i etterbetaling til Conte på grunn av en sms han skal ha sendt tidligere spiller Diego Costa.

Ifølge Daily Telegraph må Chelsea nå skaffe seg en ny målvakt i tolvte time. Ifølge avisa er det Stokes Jack Butland som er mest aktuell.